[yoast-breadcrumb]

De mooiste vloeren in Tilburg

De vloer klinkt zo vanzelfsprekend, maar is dat lang niet altijd. De vloer op zichzelf misschien wel, maar de keuze hierin is zo uitgebreid dat het best een uitdaging kan zijn om de juiste te bepalen. De vele varianten die verkrijgbaar zijn variëren in kwaliteit, levensduur, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en nog veel meer. Allerlei zaken die soms te snel naar de achtergrond verdwijnen omdat het oog vooral op schoonheid ligt. Bij T&P Vloeren in Tilburg telt dit allemaal wel mee, zodat we u het beste van het beste kunnen aanbieden.

T&P Vloeren is specialist in grind-, troffel-, giet– en coating vloeren. Die leveren wij in zeer veel varianten en dat van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit vertaalt zich naar een zeer lange levensduur, gemakkelijke aanleg en een hoge mate van efficiëntie in onderhoud. Met andere woorden: het zijn zeer fijne vloeren, maar waarin wij ons onderscheiden met de vloeren in Tilburg is het advies.

Persoonlijke aanpak

T&P Vloeren is van mening dat functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en schoonheid alle drie even belangrijk zijn. Ons advies bestaat dan ook uit een mix van deze drie elementen om zo aan uw wensen te voldoen met een geschikte vloer. Dit zorgt ervoor dat u een helder beeld van de vloer krijgt en daarmee weet u precies waar u aan toe bent.

Kom langs in onze showroom, waar wij al onze vloeren in Tilburg laten zien. Dit geeft u een goede impressie van de varianten en met de drie pijlers in acht genomen, geven we u advies in wat voor uw situatie het beste is. Dit kan zowel voor thuissituaties zijn, alsook voor bedrijfspanden en kantoren. In die zin leveren wij alles, en dat in alle maten.

Voordelen van onze vloeren

De vloeren in Tilburg bij T&P Vloeren kennen verschillende overeenkomstige eigenschappen en die maken het voor u erg aantrekkelijk. Een van de belangrijkste punten is dat de vloeren allemaal slijtvast zijn, waardoor ze zeer lang meegaan. Ook zijn ze erg onderhoudsvriendelijk, waardoor u de schoonmaak snel geregeld hebt en dat zonder dat uw vloer daar onder te lijden heeft. Tot slot een minstens zo belangrijk punt: de vloeren zijn schoon.

Met een scherpe prijs bij T&P vloeren in Tilburg bent u nooit meer kwijt dan nodig is, gezien wij onze vloeren op een concurrerend prijspunt aanbieden. Tegelijkertijd mag u natuurlijk rekenen op dat beetje extra qua advies en ondersteuning. Eventueel kunnen wij de vloeren ook bij u thuis of op kantoor aanleggen. Hierin volgen we het klassieke motto: ‘De klant is koning’, wat u de garantie op een goede afhandeling geeft.

Wij volgen uw wensen

Als specialist in vloeren in Tilburg weten we als geen ander dat uw wensen zeer belangrijk zijn, gezien de vloer precies op uw smaak moet aansluiten. Dat zorgt immers voor het beste resultaat en daarom zullen wij ons laten leiden door wat u aangeeft. Wij nemen alle tijd voor u, zodat u precies krijgt wat u wenst en waar u gelukkig van wordt.

U kunt persoonlijk advies inwinnen via de telefoon, maar ook kunt u onze showroom met vloeren in Tilburg bezoeken. Hier staat een medewerker u graag te woord, die alle tijd zal nemen om iets te vinden dat perfect op uw wensen aansluit.

Neem contact op

Neem contact met ons op!

T en P Vloeren

T & P Vloeren
Hasseltstraat 258
5046 LR Tilburg
013-5446306
info@tpvloeren.nl