Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

[yoast-breadcrumb]

Troffelvloer

Bent u op zoek naar een troffelvloer voor een goede prijs? Bij T & P Vloeren bent u op het juiste adres voor al uw troffelvloeren. Wij plaatsen uw vloer met de hoogste kwaliteit en de beste service. Troffelvloeren zijn sterke, kastbestendige en slipvaste vloeren die bovenal zeer gemakkelijk te onderhouden zijn. Waar deze vloeren eerst vooral bedrijfsmatig werden gebruikt, winnen ze tegenwoordig steeds meer terrein in de moderne slaapkamer, woonkamer of badkamer. Voor de juiste prijs voor uw troffelvloer moet u bij T & P Vloeren zijn.

Uw troffelvloer voor de juiste prijs; dan moet u bij T & P Vloeren zijn!

Voor de beste kwaliteit en prijs moet u bij T & P Vloeren zijn! Een troffelvloer is allereerst een zeer duurzame vloer die beschikt over meerderde uitvoeringen. Denk hierbij aan uitvoeringen variërend van puur bedrijfsmatig als decoratief. Daarnaast is de vloer in verschillende kleurcombinaties en stroefheden te vinden. Bij ons bent u daarnaast ook verzekerd van een zeer nette prijs voor uw troffelvloer! Door de hoge slijtvastigheid wordt de troffelvloer ook steeds vaker gebruikt bij consumenten voor een decoratieve vloerafwerking.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die T & P Vloeren u kan aanbieden? Of bent u overtuigd van onze troffelvloeren? U bent altijd vrij om ons een te bellen, wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 013-544 63 06.

Ook interessant

Grindvloer woonkamer | Gietvloer keuken | Gietvloer Eindhoven

  • Velden met een * zijn verplicht

T en P Vloeren

T & P Vloeren
Hasseltstraat 258
5046 LR Tilburg
013-5446306
info@tpvloeren.nl