[yoast-breadcrumb]

In uw bedrijf

Een grindvloer binnen uw bedrijf biedt een groot scala aan voordelen.

Om te beginnen wordt een grindvloer naadloos en kamerbreed gelegd. Grindvloeren kunnen in tal van kleuren en kleurcombinaties gelegd worden. Ook zijn er de mogelijkheden om logo’s en figuren in uw vloer te verwerken. Zo kunt u uw eigen huisstijl weergeven, of bijvoorbeeld een duidelijke scheiding binnen één dezelfde ruimte creëren.

Maar grindvloeren hebben buiten deze schoonheidsvoordelen ook veel praktische voordelen. Om te beginnen zijn de vloeren duurzaam en slijtvast. Het is tevens een zeer onderhoudsvriendelijke vloer.

En dan nog een heel belangrijk punt, grindvloeren houden kleine stofdeeltjes vastwaardoor de gehele ruimte zogoed als stofvrij is. Dit houdt in dat het niet meer nodig is om bijvoorbeeld, de auto’s in uw showroom te poetsen,of om uw dure computers elke 2 dagen af te stoffen.

Mede doordat grindvloeren toepasbaar zijn op praktisch elke ondergrond zonder extra sloopwerkzaamheden vooraf, is een grindvloer ideaal. Een grindvloer past in elke omgeving waar stof niet gewenst is.

Neem contact op

Neem contact met ons op!

T en P Vloeren

T & P Vloeren
Hasseltstraat 258
5046 LR Tilburg
013-5446306
info@tpvloeren.nl