[yoast-breadcrumb]

Grindvloeren van T&P Vloeren In Tilburg

De prachtige grindvloeren van T&P Vloeren in Tilburg overtuigen door hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Deze naadloze vloer is zowel geschikt voor woningen als bedrijfsruimten. Door de verscheidenheid aan mogelijkheden zijn grindvloeren dé oplossing voor een trendy en onderhoudsarme vloer. Een grindvloer bestaat voornamelijk uit natuurlijk materiaal zoals riviergrind.

Door een speciale behandeling is dit soort grind nu ook zeer geschikt als vloer. Het heeft een aantal positieve eigenschappen die zowel toegepast kunnen worden in een woning als op een werkvloer. De grindvloeren van T&P Vloeren in Tilburg worden met de grootste zorg gelegd. Daarbij heeft u een ruime keuze in kleur en dessin. Op deze manier kunt u dus altijd beschikken over de vloer die bij u past. Een grindvloer kan op vrijwel iedere ondergrond worden gelegd. Hiervoor is geen speciale ondervloer vereist.

De grindvloeren van T&P in Tilburg kunnen gelegd worden over tegelvloeren en houten of planken vloeren. Desgewenst kan er nog wel een geluidswerende ondervloer worden aangebracht als dat nodig is. Van zichzelf heeft de grindvloer al een uitstekende geluiddempende werking. Deze naadloze vloer is een prachtige aanvulling in onder andere kantoren, showrooms maar ook in uw interieur. De kleur van de vloer kan geheel aangepast worden naar uw wensen.

Naadloze grindvloeren laten leggen in Tilburg

Een grindvloer wordt door T&P Vloeren in Tilburg naadloos gelegd. U bent dus altijd verzekerd van een perfect aansluitende vloer. Vooraf voeren we dan ook altijd een uitvoerige meting uit in de ruimte waar de grindvloer gelegd moet worden. Zo ontstaat er een strak en prachtig eindresultaat. Een naadloze vloer heeft tevens een positief effect op de hygiëne. Doordat de vloer geen kieren en naden bevat krijgen bacteriën minder kans om zich te nestelen.

De grindvloeren van T&P Vloeren in Tilburg zijn tevens onderhoudsarm. Stof wordt tot een minimum gereduceerd. Grindvloeren kunnen gelegd worden in diverse kleuren en patronen. U kunt uw vloer dus geheel aanpassen aan uw interieur of volgens de huisstijl van uw bedrijf. Zo beschikt u altijd over een prachtige vloer die ook nog eens duurzaam en slijtvast is.

De grindvloeren van T&P in Tilburg hebben een warme uitstraling en zijn daarnaast zeer geluidsabsorberend. Daardoor zijn ze geschikt voor vrijwel ieder soort ruimte. Bij T&P Vloeren in Tilburg zijn we gespecialiseerd in het leggen van grindvloeren. Of dat nu binnen uw onderneming of in uw woning is. Neem voor meer informatie of de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact met ons op!

T en P Vloeren

T & P Vloeren
Hasseltstraat 258
5046 LR Tilburg
013-5446306
info@tpvloeren.nl