Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

[yoast-breadcrumb]

Grindvloer woonkamer

U wilt een grindvloer voor in uw woonkamer? T & P Vloeren zorgt ervoor dat uw woonkamer precies de perfecte uitstraling krijgt die u voor ogen had met behulp van een grindvloer. Wij zorgen ervoor dat u de kwaliteitsvloer krijgt die u voor ogen had. Daarnaast is een grindvloer aan te brengen op meerdere ondergronden, denk hierbij aan een:

  • Tegelvloer
  • Houtenvloer
  • Plankenvloer
  • Geluidswerende ondervloer

Verder is een grindvloer in alle kleuren mogelijk, het is mogelijk om uw woonkamer op te leuken met verschillende kleuren, motieven of afbeeldingen. Uw wensen en behoeftes kunnen worden verwezenlijkt door T & P Vloeren.

Bij T & P Vloeren kunt u terecht voor een grindvloer voor in uw woonkamer

Met de kwaliteit die bij T & P Vloeren wordt gewaarborgd door jarenlange ervaring, enthousiasme en plezier in het werk, bent u verzekerd van de beste vloer. Uw wensen en behoeftes worden altijd als rode draad genomen door heel het project heen! Wij zijn er om aan uw wensen te voldoen. Wanneer u met een 100% tevredenheidsgevoel terugkijkt op onze samenwerking dan zijn wij tevreden. Dit geldt voor een grindvloer in uw woonkamer tot aan een gietvloer in uw badkamer.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Ons team van vakbekwame mensen staat voor u klaar om u verder te helpen of om uw vragen of verzoeken te beantwoorden. Door de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van vloeren zorgen wij ervoor dat u altijd op de juiste manier wordt geholpen. U kunt ons bereiken via het nummer: 013-544 63 06.

Ook interessant

Gietvloer keuken | Gietvloer badkamer prijs | Betonlook gietvloer

  • Velden met een * zijn verplicht

T en P Vloeren

T & P Vloeren
Hasseltstraat 258
5046 LR Tilburg
013-5446306
info@tpvloeren.nl