[yoast-breadcrumb]

Gietvloeren van T&P Vloeren in Tilburg

De gietvloeren van T&P Vloeren in Tilburg geven iedere bedrijfsruimte een perfecte afwerking. Daarnaast is een gietvloer bestand tegen water en slijtvast. Bij T&P Vloeren in Tilburg zijn we gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren voor onder andere winkels, scholen en bedrijven die werkzaam zijn in de chemische industrie.

Gietvloeren-TIlburg
Een vloer in een bedrijfsruimte moet aan een aantal eisen kunnen voldoen. Een vloer moet niet alleen slijtvast zijn en een lange levensduur hebben, maar moet ook bestand zijn tegen diverse invloeden van buitenaf. De gietvloeren van T&P Vloeren in Tilburg zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. Zeker als het aankomt op vloeren binnen werkruimtes is dit van groot belang. Een gietvloer is bestand tegen water en wordt naadloos gelegd.

Dit maakt de vloer zeer hygiënisch omdat er geen sprake is van naden en kieren. Stof en bacteriën krijgen hierdoor vrijwel geen kans. Juist daarom zijn de gietvloeren van T&P in Tilburg ook zeer geschikt voor laboratoria en ziekenhuizen waar de behoefte aan hygiëne zeer hoog is. Door onze ruime ervaring in het vak bent u bij ons altijd verzekerd voor een gietvloer van hoge kwaliteit die tot in perfectie is gelegd.

Flexibele gietvloeren laten leggen in Tilburg

Bij T&P Vloeren in Tilburg bent u tevens aan het juiste adres als u uw gietvloer wilt laten voorzien van extra flexibiliteit. Deze vloeren hebben dezelfde eigenschappen als de normale gietvloeren, maar zijn ook nog eens bestand tegen deuken en beschadigingen door zware voorwerpen. Zeker als het aankomt op een bedrijfsvloer is dit geen overbodige luxe.

Doordat de vloer extra elastisch is, heeft deze een prima slag en stootvaste eigenschap. Uw vloer blijft langer mooi en zonder beschadigingen. Daarnaast zijn de gietvloeren van T&P Vloeren in Tilburg bestand tegen schoonmaakmiddelen. Daardoor kunnen deze vloeren hygiënisch gereinigd worden als dat nodig is. Ook vetten en oliën zijn geen probleem voor een gietvloer.

De afstotende toplaag neemt geen chemicaliën of andere schadelijke vloeistoffen op. Zeker in een omgeving waar vaak gewerkt wordt met mechanische apparatuur is dit van groot belang. Olie en bijtende stoffen kunnen op deze manier geen schade toebrengen aan de vloer. Voor kwaliteitsvolle gietvloeren binnen uw onderneming staat T&P Vloeren in Tilburg graag voor u klaar. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact met ons op!

T en P Vloeren

T & P Vloeren
Hasseltstraat 258
5046 LR Tilburg
013-5446306
info@tpvloeren.nl