Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

[yoast-breadcrumb]

Gietvloer Keuken

U zoekt een gietvloer voor in uw garage of misschien wel uw keuken? Gietvloeren zijn er in veel verschillende varianten. Zo kan er een perfecte gietvloer voor uw keuken, maar ook voor uw garage zijn. Gietvloeren zijn daarom ook ideaal voor een modern interieur of voor winkels, kantoorpanden en horecagelegenheden. Bij T & P Vloeren worden deze gietvloeren met vakkundigheid geplaatst, hierdoor ontstaat een naadloze afwerking binnen uw pand.

Een gietvloer in uw garage of keuken, wat is het voordeel?

Een voordeel van een gietvloer in uw garage of keuken is dat gietvloeren bestand zijn tegen water, schoonmaakmiddelen, olie, vetten en ook nog diverse chemicaliën. Daarnaast wordt er door de naadloze afwerking gezorgd dat er geen vuil tussen de randen kan ontstaan. Verder is er nog een uniek voordeel aan een gietvloer, u kunt zelf uw eigen kleuren of patroon kiezen, ideaal dus voor uw keuken of garage! Wij zorgen ervoor dat u een perfecte, naadloze vloer ervaart waarvan u jarenlang plezier gaat ervaren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van T & P Vloeren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die T & P Vloeren levert op het gebied van gietvloeren? Wij helpen u graag met al uw vragen of onduidelijkheden. Wij zijn er om u te helpen aan een perfecte vloer! Wilt u meer weten? U kunt ons bereiken op het nummer: 013-544 63 06.

Ook interessant

Gietvloer Eindhoven | Gietvloer badkamer prijs | Betonlook gietvloer

  • Velden met een * zijn verplicht

T en P Vloeren

T & P Vloeren
Hasseltstraat 258
5046 LR Tilburg
013-5446306
info@tpvloeren.nl