Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

[yoast-breadcrumb]

Gietvloer Eindhoven

U zoekt iemand om uw gietvloer te leggen in de regio’s Eindhoven, Roosendaal, Breda of Rotterdam? Zoek niet verder want T & P Vloeren is de ideale uitkomst voor een naadloze en moderne gelegde gietvloer. T & P Vloeren is er voor u! Wij zorgen ervoor dat u de kwaliteit ervaart die bij onze bedrijfsnaam hoort. Door de jarenlange ervaring en expertise van onze medewerkers zijn wij niet alleen een begrip in de regio Tilburg en Breda betreft het leggen van een gietvloer, maar ook in Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Roosendaal. Wij zorgen ervoor dat u achtergelaten wordt met een naadloze en zeer strakke vloer gelegd door T & P Vloeren!

T & P Vloeren legt uw gietvloer van Eindhoven tot aan Den Haag

Geen klus is te gek voor T & P Vloeren, wij zorgen ervoor dat uw gietvloer, troffelvoer of grindvloeren met naadloze precisie wordt gelegd van de regio’s Tilburg tot aan Rotterdam. Daarnaast zijn wij enthousiast en bieden wij een luisterend oor naar de wensen en behoeftes van de klant. De klant is bij ons niet voor niets koning! Wij zijn pas tevreden als u ook met een tevreden gevoel terugkijkt naar onze samenwerking.

Waarom een gietvloer van T & P Vloeren?

Gietvloeren zijn bestand tegen water, schoonmaakmiddelen, olie en vetten. Daarnaast is een gietvloer slijtvast en is het zeer makkelijk te reinigen, mede door de naadloze afwerking kan er geen vuil tussen randen komen. Dit is bij het schoonmaken een wezenlijk voordeel. Wij leggen bij u een gietvloer onder andere in de regio’s Eindhoven, Den Haag, Breda, Roosendaal, Tilburg en Rotterdam. Dit is slechts een kleine greep uit ons verzorgingsgebied.

Een gietvloer, is dat voor u een uitkomst?

Bent u het beu om altijd maar schoon te maken in uw keuken, badkamer of garage? Met een naadloze afwerking van een gietvloer zorgt u ervoor dat het schoonmaken u in de toekomst zeer gemakkelijk afgaat, dit doordat vuil niet meer in randen kan kruipen. Gietvloeren worden ook ingezet in ruimtes waar hoge eisen worden gesteld qua hygiëne. Hierdoor is de gebruiksvriendelijkheid van de vloeren zeer hoog en is het voor u makkelijk in gebruik.

Voor de prijs hoeft u het bij T & P Vloeren niet te laten

De prijzen die wij hanteren van het zetten van gietvloeren zijn zeer net, wij zorgen ervoor dat iedereen een gietvloer kan laten zetten door T & P Vloeren. Punten als functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en het schoonhouden van de vloer zorgen ervoor dat veel personen overstag zijn gegaan bij het plaatsen van een gietvloer. Door onze ruime ervaring en prijsbewustheid worden wij ingezet voor het leggen van een gietvloer van de regio’s Roosendaal, Breda tot aan Den Haag en Tilburg.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die T & P Vloeren hanteert op het gebied van gietvloeren? U kunt ons altijd bereiken via het telefoonnummer: 013-544 63 06. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u over de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van vloeren en wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw wensen en behoeftes.

Ook interessant

Betonlook gietvloer | Gietvloer keuken | Grindvloer Tilburg

 

  • Velden met een * zijn verplicht

T en P Vloeren

T & P Vloeren
Hasseltstraat 258
5046 LR Tilburg
013-5446306
info@tpvloeren.nl