[yoast-breadcrumb]

Coating vloeren van T&P Vloeren in Tilburg

Met de coating vloeren van T&P Vloeren in Tilburg bent u verzekerd van een
duurzame vloer in iedere bedrijfsruimte. Op deze manier bent u binnen uw onderneming altijd voorzien van een stofvrije of antistatische vloer met een fantastische antislip bovenlaag. Bij T&P Vloeren in Tilburg voorzien we uw werkplek altijd van de juiste vloer. Een vloer van hoge kwaliteit is zeker binnen een onderneming van groot belang.


Met een coating beschermt u het kwetsbare oppervlakte van uw vloer optimaal. Daarnaast voorziet het de oppervlakte van een slijtvaste basis en beschermt het de bestaande vloer tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zeker in een bedrijfsruimtes worden vloeren vaak blootgesteld aan vervuiling en agressieve vloeistoffen. Denkt u hierbij maar eens aan autogarages of bedrijfshallen waar veel met mechanische machines wordt gewerkt. Dit kan de natuurlijke uitstraling van de vloer behoorlijk aantasten.

De coating vloeren van T&P Vloeren in Tilburg voorkomen dit. Door het aanbrengen van een hoogwaardige coating is uw vloer optimaal beschermd tegen stof, bijtende vloeistoffen of oliën. De unieke uitstraling van de vloer zelf blijft zo behouden. Daarnaast is een gecoate vloer hygiënisch en eenvoudig schoon te houden. Zeker in bedrijfsruimte is een goede hygiëne van groot belang. Bij T&P Vloeren bent u daarom aan het juiste adres als u op zoek bent naar coating vloeren in Tilburg.

Coating vloeren laten leggen in Tilburg

Een vloer laten coaten heeft veel voordelen. Bij T&P Vloeren in Tilburg voorzien we u daarom graag van het juiste advies. Door onze ruime ervaring in het vak weten we exact welke coating geschikt is voor uw werkvloer. Of dit nu gaat om een vloer in een werkplaats, een veestal of in de opslag. De coating vloeren van T&P in Tilburg zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Ze geven de vloer een beschermende laag zodat deze niet gevoelig is voor chemische of vervuilende stoffen. De levensduur van de bestaande vloer wordt hiermee aanzienlijk verlengd. Ook om gezondheidsredenen is het laten leggen van coating vloeren een goede overweging. Doordat de vloeren vloeistofdicht zijn, zijn deze eenvoudig te reinigen en schoon te houden. De vorming van stof wordt hierdoor aanzienlijk gereduceerd.

De coating vloeren van T&P Vloeren in Tilburg worden altijd met de grootste zorg gelegd. Uiteraard voorzien we u graag van een waardevol advies als u de vloer van uw bedrijfsruimte graag wilt laten coaten. U mag van ons een perfecte service verwachten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Neem contact op

Neem contact met ons op!

T en P Vloeren

T & P Vloeren
Hasseltstraat 258
5046 LR Tilburg
013-5446306
info@tpvloeren.nl