Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

[yoast-breadcrumb]

Betonlook gietvloer

Naast de reguliere vloercoating en gietvloeren is er ook een betonlook gietvloer. Het gaat hier om een gietvloer met de look die precies overeenkomt met een echte betonvloer. Dus wanneer u op zoek bent naar een moderne, stoere vloer die naadloos aansluit op het interieur van uw kantoor of woning, dan is een betonlook gietvloer gezet door T & P Vloeren zeker een aanrader.

Een betonlook gietvloer, is dat echt beton?

Nee, een betonlook gietvloer is in werkelijkheid geen echte betonvloer. Echter, dit heeft meer voordelen dan nadelen voor u. T & P Vloeren maakt gebruik van duurzame kunststof gietvloeren voor de betoonlook gietvloer. De levensduur van de variant die T & P Vloeren gebruikt heeft een lange levensduur, wellicht gaat deze variant nog wel langer mee dan een normale betonvloer.

Voordelen van een betonlook gietvloer

Het is mogelijk om de vloer naar u wensen en behoeftes aan te passen, dit kan door middel van de gewenste kleur, maar ook door de structuur die aangebracht moet worden. Daarnaast is de levensduur een groot voordeel en heeft u nooit meer last van vuil tussen de randen. Dat is namelijk niet van toepassing voor een betonlook gietvloer.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij helpen u graag verder met uw perfecte vloer, wij adviseren u en zorgen ervoor dat u de best mogelijke kwaliteit vloeren aangemeten krijgt. U kunt ons bereiken via het nummer 013-544 63 06 voor de mogelijkheden!

Ook interessant

Gietvloer badkamer prijs | Gietvloer Eindhoven | Grindvloer woonkamer

  • Velden met een * zijn verplicht

T en P Vloeren

T & P Vloeren
Hasseltstraat 258
5046 LR Tilburg
013-5446306
info@tpvloeren.nl